Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretettel üdvözlöm a Skype Angol oldalon!

ANGOLT TANULOK BLOG (ide katt

(érdekességek nyelvtanulásról és az angol nyelvi országok furcsaságairól) 

 

Az Internet és ezzel együtt a  Skype megjelenése egészen új távlatokat nyitott a  nyelvoktatás, nyelvtanulás terén. A tanár és a diák az Interneten keresztül kommunikál. Ennek a tipusú oktatásnak rendkívül sok az előnye. Az alábbiakban csak néhányat említünk:

 

Kiknek ajánljuk?

  • akinek nincs ideje magántanárhoz, vagy tanfolyamra járni
  • akinek speciális igénye van, pl. szakmai nyelvvizsgára készül
  • aki saját időbeosztása szerint szeretne tanulni
  • akinek saját településén (esetleg külföldön) nincs lehetősége más módon nyelvet tanulni
  • külföldi munkavállalás előtt gyors nyelvi felkészítés (túlélő angol)
  • aki már külföldön van, de szeretné angol nyelvtudását tovább tökéletesíteni
  • aki szeretné elkezdeni a nyelvtanulást
  • aki nyelvvizsgára, érettségire készül (nyelvvizsgák: LCCI üzleti, TELC általános, IELTS általános és academic, Trinity általános, Camebridge-i nyelvvizsgák, ESOL stb...)
  • Összefoglalva: ajánljuk mindenkinek és minden szinten

Próbálja ki 30 perces ingyenes óra keretében, hogy megfelel-e Önnek ez a típusú képzés

Óradíj: 60 perc 4500 Ft, 

(általnos és szakmai  angol - Business, Tourism,  Medical English):   

Kedvezmény igénybevételére is van lehetőség. Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot és tájékoztatom.

INGYENES TANANYAGOKAT BIZTOSÍTOK!

EGYÉNRE SZABOTT NYELVTANÍTÁSI MÓDSZEREK - MERT NEM VAGYUNK EGYFORMÁK, VAN AKINEK EZ, VAN AKINEK EGY MÁSIK MÓDSZER VÁLIK BE. 

.........................

 

 

ANGOLT TANULOK BLOG (ide katt

(érdekességek nyelvtanulásról és az angol nyelvi országok furcsaságairól) 

 

 

Magamról: Orosz Andrea vagyok, angol szakos nyelvtanár

fb_20151128_07_42_46_saved_picture.jpg A  szegedi  Juhász Gyula  Tanárképző  Főiskola  angol      nyelvtanári, majd a  Pécsi  Tudományegyetem  angol  szakos  nyelvtanár  és  angol irodalom  szakos  bölcsész szakán  végeztem, majd Wales-  ben,  pontosabban  Swansea-ban,  PhD fokozatot  szereztem angol  alkalmazott nyelvészetből.  Ezután  pedig  beiratkoztam egy, az angolszász  országokban  is  elismert TESOL Diploma kurzusra.  A TESOL  magyar  jelentése lényegében ugyancsak angol  nyelvtanítás (csak még  hozzáteszik, hogy a más  anyanyelvűek számára). Erre az  újabb  végzettségre már csak azért volt szükség, mert a  magyar diploma, bár jó szakmai tudást ad, de  külföldön a saját  képzéseik hitelességében bíznak. 2016 októberéig az Egyesült  Királyságban éltem és itt a nyelviskolákban dolgozni,  e nélkül a képesítés nélkül nem lehetett. 

 

Tanítottam a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola Gyakorló Általános Iskolájában. Itt az általános iskolások tanítása mellett, tanártrénerként az iskolába érkező angol szakos főiskolai és egyetemi hallgatók szakmai irányítását, gyakorlati képzését vezettem. 

 

Több, mint 10 évig dolgoztam a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskola Angol Tanszékén, ahol az Angol Nyelvtanítás Módszertana tantárgyat tanítottam a leendő angol szakos tanárok számára, vagyis, ezeken az órákon arról volt szó, hogy hogyan kell, vagy lehet angolt tanítani. A képzés részben elméleti, részben gyakorlati volt. 

 

Az angol nyelvoktatás terén (beleértve az online képzést is),  nagy gyakorlattal rendelkezemMinden nyelvtanulómat egyénre szabott, egyedi módszerekkel tanítom. 

 

Munkáim az Egyesült Királyságban:  Ardmore Language School-ban www.theardmoregroup.com/ szakmai igazgató, dolgoztam Londonban tanártrénerkéntm  www.tesolcertificates.com/, 2011 nyarán a St. Bede Summer School-ban voltam Academic Manager,  2012-ben a University of Kent, Canterbury helyszínen a Plus nyelviskolában www.plus-ed.com/webs/ Course Director, 2013 óta  pedig a Southampton-i egyetemen www.southampton.ac.uk/ml/ voltam Pre-sessional trainer.  (A pre-sessional trainer feladata a külföldi diákok angol nyelvi felkészítése angol nyelvi egyetemi tanulmányok folytatására.)

Következő munkám Vietnámba szólít. A Hanoi-ban nemrégiben nyílt Nemzetközi Japán Iskolában leszek az Angol Tanszék vezetője. http://en.jis.edu.vn/

 

A Skype-os felkészítésről, kérem érdeklődjön a következő elérhetőségeken:

skype.jpg

 

andi.orosz   (ha a név mellett megjelenik Eastbourne és UK, az vagyok én)

 

 

 

email: lcci.szeged@gmail.com,(legjobb elérési mód)

Facebook: Skype Angol

Telefonon: 30-415-9698 (nem tudom mindig felvenni)

07724042483 (UK) (nem tudom mindig felvenni)

 

A mielőbbi viszontlátásig:

Orosz Andrea

angol szakos nyelvtanár

 

SIKEREK!

Tanítványaim 99%-a tett elsőre sikeres nyelvvizsgát.

images.jpg

EMIRATES LÉGITÁRSASÁG (Dubai), CREW MEMBER munkainterjúra felkészítés Skype-on. 36 jelentkező közül egyedüli siker!

Gratulálok Alessandro!!!

2014.07.31.

 

Orsi: Kedves Andrea! Csak jelezni szeretném, hogy sikeres nyelvvizsgát csináltam. Köszönöm szépen a felkészitést és a segitséget! Ha szintet szeretnék ugrani, jelentkezni fogok újra!

Márti: Kedves Andrea! Sikerült a vizsgám:
Az írásbeli vizsga eredménye: sikeres, Összpontszám: 81(36,26,19)
A szóbeli vizsga eredménye: sikeres, Összpontszám: 85(58,27)

Ezt egyelőre még alig tudom elhinni és felfogni, főleg, hogy ennyire jól sikerült. Nagyon örülök és ismét csak köszönni tudom a segítséget a felkészüléshez, nagyon sokat számított!

Marci (13 éves) - CAE  (Cambridge Advanced English) nyelvvizsga: Szia Andrea, Csak meg szeretnem írni, hogy a nyelvvizsgám sikerült, 94%-os eredményt értem el. A 210 pontból összesen 199-et sikerült elérnem. Köszönöm szépen a segitséget és tanítást, ami segített ezt elérni. :)

Gergő: Tisztelt Tanárnő! Sikerült a vizsgám. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget amit nyújtani tetszett a készülés alatt.Remélem nem voltam nehéz eset.Én személy szerint nagyon élveztem a felkészülést. Még egyszer nagyon szépen köszöm az alapos munkát. Nagy kő esett le a szivemről.

 

ANGOLT TANULOK BLOG (ide katt

(érdekességek nyelvtanulásról és az angol nyelvi országok furcsaságairól)